bekeken: 225 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

DFDS en Global & Local Enterprises partners

DOMEIN:

Geplaatst op: 4 juni 2020, 10:04

Leestijd: < 1 minuut

DFDS Logistics Gent besteedt zijn werkplaats uit aan Global & Local Enterprises (GLE), dat een keten van werkplaatsen beheert met monteurs en leidinggevenden. Zij zullen instaan voor de reparaties en het onderhoud van de vrachtwagens en trailers.

Joop Roijakkers, voorzitter van Global & Local Enterprises, dankt Luc Geysen, Managing Director, DFDS Logistics Belgium, voor de efficiënte en snelle wijze waarop de samenwerking tot stand is gebracht. “De werkplaatsen zijn onze eerste strategische prioriteit. Doel is uit te breiden en onze activiteiten te ontwikkelen in de belangrijkste Europese transporthubs. Het verheugt me om ons outsourcingconcept verder te kunnen ontwikkelen, ditmaal met DFDS in de haven van Gent.”

Luc Geysen zocht een betrouwbare partner om de werkplaats te beheren. Hij besloot de ervaring van GLE te gebruiken om een win-winsituatie voor beide partners te bestendigen. De focus gaat nu naar onze klanten. Met ons uitgebreid netwerk van spoor- en wegenvervoer, terminals, schepen, hubs en sterke IT-infrastructuur kunnen we per sector op maat gemaakte oplossingen bieden.”

Joh. van der Zand dochter van…Bandenspecialisten slaan…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties