bekeken: 253 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Dertig Krone trailers voor Freight Frame

DOMEIN:

Geplaatst op: 16 september 2019, 11:03

Leestijd: < 1 minuut

Internationaal transportbedrijf Freight Frame uit het Brabantse Haps heeft dertig nieuwe Krone-trailers aangeschaft. De order betreft zowel megatrailers als kastenwagens en koeltrailers. Ze worden ingezet op routes vanuit de Benelux naar de Scandinavische en Baltische landen.

Freight Frame is sinds dertig jaar specialist in dagelijks transport met noordelijke bestemming. Voor dit werk wordt eigen materieel ingezet, zowel full truck loads als groupagezendingen. Behalve in Nederland heeft het bedrijf ook in Finland een eigen vestiging. Deze handelt transporten compleet af.

Onbegeleid

In de regel gaan trailers onbegeleid de ferry op, waarna Finse chauffeurs ze naar de eindbestemming rijden. In de andere landen wordt op soortgelijke wijze gewerkt of bestaat samenwerking met collega-vervoerders. Freight Frame beschikt over zo’n zeventig trailers, alsmede een eigen warehouse met crossdock-mogelijkheden, zowel in Finland, als in Nederland.

Freight Frame is een honderd procent dochter van Nabuurs Supply Chain Solutions, een bedrijf dat al geruime tijd klant is van Krone Trailers. “Krone denkt altijd goed met ons mee. Om die reden hebben we hen gekozen voor onze vlootvernieuwing”, zegt Stijn van den Bogart, New Business Manager van Nabuurs. Het gaat om twintig megatrailers, vijf kastenwagens en vijf koelers. De trailers hebben schijfremmen en worden door Nabuurs Truck Service onderhouden.

Telematica

De koeltrailers zijn voorzien van de nieuwste telematica. “De chauffeur beschikt over een app om de criteria die van belang zijn voor de trailer te bekijken en indien nodig bij te stellen. Een handige tool om onze kwaliteitseisen mee te handhaven.” Wat bij de order ook meetelde, was veiligheid van de lading. Freight Frame koos voor Krone’s af fabriek gemonteerde oplossing Door Protect.

Vier Volvo FH-trekkers voor…Nederlandse tachokaarten nu…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties