bekeken: 226 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Den Engelsen MAN-dealer Zuidoost Nederland

DOMEIN: Truckverkoop

Geplaatst op: 5 augustus 2019, 11:27

Leestijd: 1 minuut

Michel den Engelsen heeft per 2 augustus jl. de MAN dealerbedrijven in Eindhoven, Nijmegen, Venlo en Stein overgenomen van MAN Nederland Dealer B.V. Ook het Volkswagen Bedrijfswagencentrum in Eindhoven behoort tot de transactie.

De betrokken bedrijven gaan verder onder de naam Den Engelsen Bedrijfswagens B.V. Alle 135 medewerkers worden overgenomen. Ook de locaties en activiteiten blijven ongewijzigd.

Familiebedrijf

Den Engelsen begon zo’n tien jaar geleden bij MAN Nederland Dealer. Hij bekleedde diverse verkoopmanagementfuncties, meest recent als commercieel directeur. Met de nieuwe naam wordt de waarde van een familiebedrijf benadrukt, zegt MAN. Het betekent volgens de importeur maximale commitment naar de klanten, maar ook naar medewerkers en leveranciers. Doel is om de positie van MAN en Volkswagen Bedrijfswagens in Zuidoost Nederland verder uit te bouwen.

Service

De hoofdvestiging van Den Engelsen Bedrijfswagens wordt Eindhoven. Naast het MAN dealerschap wordt daar ook Volkswagen Bedrijfswagens vertegenwoordigd. De locaties in Nijmegen, Venlo en Stein zijn behalve MAN dealerbedrijf tevens servicevestiging voor Volkswagen Bedrijfswagens. Evenals voorheen kan de klant op alle vestigingen ook terecht voor service en reparatie aan andere merken trucks en bestelwagens. Idem aanhangwagens en opleggers, gebruikte voertuigen en voor leasing en financieringen.

Veelzijdig

Den Engelsen spreekt van “een veelzijdig productenprogramma, waarbij MAN en Volkswagen Bedrijfswagens elkaar aanvullen, moderne en goed bereikbare vestigingen en een sterk team van ervaren en betrokken medewerkers.” Daarnaast zijn volgens de directeur/eigenaar het persoonlijke karakter, de snelle besluitvorming, het benaderbare management en de lokale betrokkenheid “belangrijke hoekstenen voor onze klanttevredenheid en daarmee voor het succes van de onderneming.”

Tags: , , ,

Meer bestelauto’s op…TLN vreest ‘weglekken’…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties