fbpx
bekeken: 347 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Dealers DAF Trucks in de prijzen

DOMEIN:

Geplaatst op: 3 februari 2020, 13:41

Leestijd: < 1 minuut

DAF Trucks heeft tijdens een gala-avond zijn dealers in het zonnetje gezet. Ook De Burgh uit Eindhoven en de Poolse vestiging van Van Tilburg Bastianen vielen in de prijzen.

De Britse dealergroep Ford & Slater is op DAF’s International Dealer Meeting in Vilamoura (Portugal) uitgeroepen tot ‘DAF International Dealer of the Year 2020’. Ford & Slater blinkt volgens de fabrikant uit in serviceverlening. Ook is het toonaangevend op het gebied van de verkoop van trucks, onderdelen en Financial Services. Groupe Lefevre uit Frankrijk is uitgeroepen tot ‘Paccar Parts Europe International Dealer of the Year’. Het Duitse EBB Truck-Center is bekroond met de onderscheiding ‘Paccar Financial Europe International Dealer of the Year’. Centrako uit Litouwen nam de nieuw in het leven geroepen titel ‘Used Truck Dealer of the Year’ mee naar huis.

DAF International Dealer

“Om te worden verkozen tot ‘DAF International Dealer of the Year’, moet een dealer buitengewone prestaties laten zien en alle facetten van het vak tot in de puntjes beheersen”, stelde president-directeur Harry Wolters van DAF Trucks bij de bekendmaking van de onderscheiding. “Om de prijs te verdienen, moet je namelijk topkwaliteit leveren op het vlak van klanttevredenheid, dienstverlening en bedrijfsvoering. Ook blinkt DAF’s beste dealer uit in de verkoop en het onderhoud van nieuwe én gebruikte trucks. Hij weet bovendien als geen ander hoe hij klanten maximaal kan helpen bij het vergroten van hun rendement, onder meer met ondersteunende dienstverlening en de services van Paccar Parts en Paccar Financial.”

DAF-dealers De Burgh en Van Tilburg Bastianen ontvingen de ‘Gold Award’ vanwege hun uitstekende algehele prestaties als dealerbedrijf.

Humbaur heavy duty trailers…Problemen bij bandengroep…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties