fbpx
bekeken: 760 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Dashboardlampjes voor fleetmanager

DOMEIN:

Geplaatst op: 28 augustus 2020, 10:53

Leestijd: < 1 minuut

Squarell introduceert Advanced Tell Tales waarmee de fleetmanager realtime inzicht krijgt in waarschuwingssignalen. Het tijdig en correct ingrijpen op basis van deze signalen leidt volgens de leverancier tot een efficiëntere bedrijfsvoering.

Het Nederlandse Squarell Technology, sinds 2003 marktleider op het gebied van voertuig-data, is onlangs naar buiten getreden met een waardevolle toevoeging voor fleet management. Squarell Advanced Tell Tales biedt de fleetmanager een direct inzicht in de technische staat van het voertuig en het gebruik ervan door de chauffeur.

Tijdig kunnen handelen

Het monitoren van waarschuwingssignalen uit het voertuig stelt de fleetmanager in staat tijdig te handelen. Hierbij valt te denken aan het terugroepen van het voertuig voor onmiddellijk onderhoud of het waarschuwen van de chauffeur. Hiermee worden kosten bespaard, zoals van het herstellen van motorschade of van het afslepen van het voertuig.

Veiligheid

De veiligheid kan worden gewaarborgd door waarschuwingen over een lage banden-spanning, kritieke vloeistofniveaus of een onderhoud behoevend remsysteem. De prestaties van het transportbedrijf nemen toe door meer continuïteit, betrouwbaarheid en inkomsten.  

De Squarell Advanced Tell Tales oplossing bestaat uit maximaal 64 waarschuwingssignalen en is beschikbaar voor Euro 6 vrachtwagens en bussen. Bestaande gebruikers van Squarell apparatuur kunnen eenvoudig uitbreiden door een OTA (over-the-air, red) upload uit te voeren.

Rolande opent ook in België…Amazon gunt Mercedes megaorder
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties