bekeken: 270 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

DAF claimt 40 procent minder strandingen

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 18 december 2019, 12:01

Leestijd: 1 minuut

Door preventief onderhoud heeft DAF de ongeplande stilstand bij zijn klanten met 40 procent weten terug te dringen. Dat claimt Michiel Kuijs, directeur van DAF Nederland en België.

De verbeterde uptime is het gevolg van DAF Uptime Service. Hierbij wordt elke DAF-truck die in de werkplaats komt, eerst aan de Davie-diagnosecomputer gekoppeld. Zodoende kan worden uitgelezen welke meldingen er de afgelopen tijd over betreffende truck zijn gedaan.

Preventief

“Het doel is om de truck van beurt naar beurt te brengen en te voorkomen dat er tussendoor of langs de weg nog reparaties moeten worden uitgevoerd”, zegt Kuijs. “Het preventief vervangen van onderdelen is hierbij een belangrijke factor”, zegt Kuijs, die echter niet vermeldt hoeveel de omzet van Paccar Parts is gestegen. Wel meldt hij dat DAF Uptime Service het komende jaar ook in België ingevoerd gaat worden.

Tags: , , ,

DAF verwacht verdere krimp…Nijhof-Wassink neemt Ecotrans…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties