bekeken: 718 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

CSN Aandrijfassen Nederland gestart

DOMEIN:

Geplaatst op: 30 augustus 2019, 15:13

Leestijd: < 1 minuut

Met het oprichten van CSN Aandrijfassen Nederland is het Duitse Wichmann een Nederlandse franchiseonderneming gestart. Gezien de alsmaar toenemende vraag vanuit de Nederlandse markt voor dit Duitse concept werd het tijd een eigen vestiging te openen.

Een strakke werkprocedure, een speciale alles in één machine en hoge kwaliteit gecombineerd met een supersnelle levering maakt volgens CSN dat klanten steeds meer de weg vinden naar deze aandrijfassen-fabrikant voor de aftermarket. Dit kan nu vanuit Nederland in plaats vanuit Osnabrück. De nieuwe onderneming maakt onderdeel uit van de grotere AVT groep en wordt geheel zelfstandig gerund.

Verantwoordelijk voor de Nederlandse vestiging in Roosendaal is Thomas Diepstraten. Hij combineert een technische achtergrond met commerciële kennis vanuit de 24V-markt. Samen met twee collega’s geeft hij invulling aan de technische en commerciële behoeften in de markt rondom aandrijfassen. CSN Nederland richt zich op de transportsector en de industrie en kan beschikken over bijna vier decennia aan ervaring via Wichmann.

Binnen vier uur

Het Nederlandse hoofdkwartier beschikt over een grote voorraad componenten en een eigen werkplaats waar op bestelling geproduceerd wordt. “Als het gaat om een bestaande toepassing dan kunnen we met alleen het VIN de aandrijfasbinnen vier uur op de plaats van bestemming hebben”, zegt Diepstraten. “Dus terwijl de kapotte truck naar de werkplaats rijdt, hebben wij de aandrijfas al onderweg via een koerier.” Die belofte omvat overigens een ruime marge in verband met files, want voor de productie hanteert men een uur als richttijd. Nachtlevering is ook een optie.

Omdat productie in eigen huis plaatsvindt, is ook maatwerk geen probleem. Dankzij live connecties met het hoofdkantoor in Duitsland kan men in Roosendaal terugvallen op de kennis en databanken aldaar. Naast productie kunnen klanten ook terecht bij CSN voor reparatie en revisie.

Transportbedrijf Groot Zevert…Daily Logistics op weg naar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties