fbpx
bekeken: 114 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Collect+Go treedt toe tot iShare

DOMEIN:

Geplaatst op: 19 november 2020, 10:22

Leestijd: < 1 minuut

Ook de klanten van Collect+Go, specialist in het digitaliseren van vrachtdocumenten, kunnen voortaan van iShare gebruikmaken. Hierdoor kunnen ze ook inloggen op andere datahubs die zijn aangesloten bij iShare.

Gerard van der Hoeven, directeur Stichting iShare: “We zijn heel blij met de onboarding van Collect+Go. Door hun aansluiting zijn alle klanten van Collect+Go in staat om data te delen over de keten heen en slimmer samen te werken. Daarnaast is de aansluiting van de eCMR-spelers een belangrijke stap in het verder digitaliseren van de logistiek.”

Datadelen

Klanten van Collect+Go hoeven met iShare niet steeds opnieuw bilaterale verwerkersovereenkomsten af te sluiten met Collect+Go elke keer als zij data willen delen. De juridische afspraken die nodig zijn om onderling data te delen worden namelijk al gedekt door de juridische afspraken van iShare.

Bovendien kunnen klanten met iShare het eCMR-platform machtigen om namens hen data te delen. En dat scheelt hen aanzienlijk tijd en geld. Hans Togtema, ceo van Collect+Go: “Tot nu toe sluit iedere klant een verwerkersovereenkomst met ons. Dit is een statische, tijdrovende en kostbare manier om data beveiliging te organiseren. Met iShare kunnen we naar een situatie waarin onze klanten zelf aan het stuur zitten en op elk moment aan kunnen geven met wie ze hun data willen delen.”

Veilig

Daarnaast geeft het iShare-platform de klanten van Collect+Go de verzekering dat hun data veilig verwerkt worden. Hans Togtema: “Met iShare voegen we extra vertrouwen toe aan ons platform. Doordat we conform de eisen van het iShare-stelsel het PKIoverheidcertificaat toepassen, weten andere ketenpartijen met wie ze zakendoen. Hiermee geven we onze klanten toegang tot een hoger beveiligingsregime.”

Nog eens vijf DAF’s voor Van…Bouw bio-LNG-installatie…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties