Zero-emissieverzekering TVM

TVM Verzekeringen introduceert een speciale zero-emissieverzekering voor vrachtwagens en bestelauto’s. Deze verzekering beschermt de forse investering die transportondernemers doen bij de overstap naar emissieloos transport.

Met de zero-emissieverzekering worden aanschafsubsidies meeverzekerd. Dit voorkomt dat de ondernemer een subsidie zelf moet terugbetalen, of bij vervanging van een wagen geld tekort komt. Ook is schade door een eigen gebrek aan de aandrijflijn en energiedragers gedekt en is de klant verzekerd van gespecialiseerde berging bij pech en van vakkundig schadeherstel. De ondernemer krijgt bovendien twaalf maanden aanschafwaardevergoeding bij schade. Ook voorziet de verzekering in een uitgebreide dekking voor accu’s, of ze nu in eigendom zijn of gehuurd. En ook laadkabels zijn meeverzekerd.

Wilma Toering, CCO TVM verzekeringen: “De energietransitie vraagt om forse investeringen en is complex. Als coöperatieve verzekeraar steunt TVM haar klanten in deze transitie. Met deze nieuwe verzekering neemt TVM drempels weg in de transitie naar zero-emissietransport.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 586 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *