Tal van trailer-aanbieders en carrosseriebedrijven in Hardenberg

Transport Compleet Hardenberg is voor het eerst sinds 2019 van start gegaan. Het evenement toont een keur aan trailer-aanbieders, ook de carrosseriebranche alsmede tal van toeleveranciers zijn goed vertegenwoordigd.

Niet te missen in Hardenberg is de grote stand van Wijlhuizen, maar er zijn ook nog andere aanbieders van onderdelen te vinden. Van de trailerfabrikanten zijn de merken met het hoogste marktaandeel in ons land present. Daarnaast veel toeleveranciers zoals rij-opleiders en aanbieders van ICT.

Minder uitbundig

de standhouders en de bezoekers moeten er even aan wennen dat er minder uitbundig wordt uitgedeeld met verfrissingen en hapjes. Alleen achterin het gebouw bevindt zich een foodcourt en her en der kan een frisdrankje, een koffie of een thee gescoord worden. Met oplopende temperaturen is het te hopen voor alle betrokkenen dat het bezoekersaantal op peil blijft. Transport Compleet duurt tot en met donderdag 16 juni.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3316 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.