Stef Slotboom verruilt Volvo voor BE-Combi

Bij BE-Combi komt Stef Slotboom in dienst als commercieel manager. Hij gaat zich met name richten op de verkoopactiviteiten in de Benelux en op de verdere ontwikkeling van BE-Combi uit Vuren, dat specialist is in het vergroten van het laadvermogen en –volume van lichte bedrijfswagens.

Stef Slotboom brengt een ruime ervaring mee in transport en logistiek. Hij heeft ruim veertien jaar verschillende commerciële functies vervuld bij Volvo Group Truck Center, waarvan de laatste 4,5 jaar als manager commercial trucks. In zijn nieuwe rol gaat Slotboom zich inzetten om met het team de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van BE-Combi. “Samen met mijn collega’s ga ik me inzetten om het concept van BE-Combi verder uit te bouwen en verder te laten groeien. Als commercieel manager word ik eindverantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van BE-Combi in de Benelux. Een mooie uitdaging, waar ik met veel energie aan ga werken.”

Last Mile

BE-Combi heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld op het gebied van voertuigconversies voor lichte bedrijfswagens die het laadvermogen en laadcapaciteit vergroten. Met producten zoals het BE-Combi 3500PLUS Systeem, trekker conversies en het lagevloer-chassis, biedt BE-Combi mogelijkheden in het snelgroeiende Last Mile marktsegment.

Alle BE-Combi producten zijn geschikt voor het B- en BE-Rijbewijs en zijn daarmee volgens het bedrijf hét antwoord op het steeds groeiende chauffeurstekort met C- en CE- rijbewijs.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3310 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.