Simon Loos neemt Autospuiterij Nico Mooij over

Logistiek dienstverlener Simon Loos neemt per 1 april 2021 Autospuiterij Nico Mooij uit Opmeer over, het bedrijf dat al decennia lang de vaste partner is op het gebied van spuit- en schadeherstelwerkzaamheden van het wagenpark van Simon Loos. “Een logische stap in de visie van de onderneming”, aldus directeur Simon Loos.

“De wederzijdse afhankelijkheid tussen ons is groot. Nico Mooij is al jaren een belangrijke schakel in onze dienstverlening en andersom zijn wij hun allergrootste klant. Na de fusie met Peter Appel Transport is ons wagenpark verdubbeld. Met deze stap borgen wij de flexibiliteit en kosten van deze schakel.”

Toekomstbestendig

Met de overname beschikt Simon Loos nu, naast een eigen garage en wasstraat, ook over een eigen moderne truckspuiterij met acht gekwalificeerde medewerkers, die werken volgens de nieuwste technieken en huidige milieu-eisen. Het bedrijf gaat verder onder de naam Simon Loos Truckspuiterij. Nico Mooij: “Voor Ingrid en mij is het belangrijk dat wij ons bedrijf toekomstbestendig achterlaten en dat onze mensen goed terecht komen. Door de nauwe samenwerking zijn zij nu al een beetje Simon Loos, dus daar maken wij ons absoluut geen zorgen over.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 444 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Avatar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *