Sent Waninge doet alleen nog truckschades

Vanaf maandag 17 januari neemt Wensink Schade alle personenwagenactiviteiten voor schadeherstel in Hoogeveen over van Sent Waninge. De werkzaamheden worden geïntegreerd in de Wensink Schade vestiging in Hoogeveen. Met de overname is continuïteit volgens Wensink gewaarborgd voor medewerkers en klanten van Sent Waninge.

De overdracht van de schadeherstel-activiteiten voor personenwagens volgt na de overname van Sent Waninge door Bakker Bedrijfswagens. Hierdoor heeft Sent Waninge besloten zich verder te specialiseren in schadeherstel voor trucks en te stoppen met schadeherstel voor personenwagens.

Wensink

De activiteiten voor personenwagens worden vanaf 17 januari overgenomen door Wensink Schade. Dit past volgens Wensink binnen de strategie en toekomstplannen van Wensink Automotive. Met de overname is continuïteit voor alle klanten van Sent Waninge gewaarborgd, aldus Wensink. Het personeel van de afdeling personenwagenschade komt bij Wensink Schade in dienst. Zowel Sent Waninge Autoschade als Wensink Schade zijn lid van schadeketen A.A.S. en zijn gewend conform dezelfde kwaliteitsstandaard te werken.

Wensink Schade is onderdeel van Wensink Automotive zorgt er al ruim 30 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.300 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *