Nieuwe Pacton megatrailer voor PAX-Groep

Vorige maand nam de PAX Groep al twee nieuwe open mega-trailers op in de vloot. Deze week is de ‘mega vloot’ uitgebreid met deze splinternieuwe mega-trailer met schuifzeilen. De 3-assige Pacton trailer heeft onder andere elektro-hydraulische besturing en een aansluiting voor een meeneemheftruck.

Van deze trailer is het dak te verhogen en is de achterkant verbreedbaar. Met name dat laatste is ongebruikelijk en vergt nauwkeurig maatwerk door de fabrikant. In combinatie met een lowdeck trekker kunnen zo ook grote objecten vervoerd worden terwijl ze beschermd zijn tegen de elementen, zegt de PAX Groep. Deze trailer zal veelal ingezet worden in grote transportprojecten en is geschikt voor het transport van machines en dergelijke.

Vorige maand zijn al twee nieuwe vlakke mega opleggers in ontvangst genomen. Deze Nooteboom opleggers zijn mechanisch gestuurd en uitgerust met o.a. een Wabco ECAS Smartboard systeem.

PAX Groep richt zich op de coördinatie en uitvoering van logistieke projecten in de bouw en industrie. De groep is gespecialiseerd in de verplaatsing van objecten met exceptionele afmetingen en gewichten tot aan objecten die juist zeer kritisch en kwetsbaar zijn.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 2782 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Avatar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *