Jubileumtruck voor Fransen Gerrits uit Erp

Mengvoerbedrijf Fransen Gerrits uit Erp laat het 125-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbijgaan. Dit jaar prijkt het op de achterkant van alle bulkwagens: “Sinds 1897”. Maar op één bulkwagen in het bijzonder. Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan liet Fransen Gerrits speciaal een jubileum bulkwagen maken. Deze ‘limited edition’ bulkwagen ging vanmorgen voor het eerst de weg op.

Huub Fransen, directeur en mede-eigenaar van Fransen Gerrits BV: “Onze bulkwagens zijn onze trots en een belangrijk visitekaartje van het bedrijf. Daarom hebben we speciaal voor het 125-jarig bestaan, één van onze bulkwagens laten omtoveren tot een waar kunstwerk! Het futuristische ontwerp van deze unieke jubileum bulkwagen schetst een creatieve afspiegeling van het bedrijf en de sector en laat verleden en heden samenkomen. Het ontwerp staat symbool voor 125 jaar ondernemerschap”.

Visual Artist Ringo Mollinger ontwierp en produceerde dit rijdende kunstwerk.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *