Inducar nieuwe partner in netwerk Barbatruck

Inducar uit Pijnacker is recent toegetreden tot het truckschadenetwerk Barbatruck.

René Visser van Inducar: “Binnen Barbatruck zijn diverse specialismen vertegenwoordigd. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van elkaars kennis en vaardigheden. De diverse specialismen zorgen er ook voor dat we gezamenlijk projecten kunnen uitvoeren en werkzaamheden aan elkaar kunnen uitbesteden. Door de onderlinge samenwerking zijn we als groep ook altijd in staat vervangend vervoer op maat te bieden. Dit totaalpakket zorgt ervoor dat Barbatruck adequaat op alle klantvragen uit de truckschademarkt kan reageren en opdrachtgevers service op maat kan bieden. Voor mij als ondernemer zit de meerwaarde van het netwerk verder in de kennisdeling, gezamenlijke inkoop van relevante producten en het aanbieden van relevante opleidingen.”

Veelzijdig

Martin Luinstra, voorzitter van Barbatruck: “Met Inducar sluiten we een veelzijdig bedrijf aan dat gespecialiseerd is in het spuiten en herstellen van trucks, trailers, tankwagens, haakarmen en campers. Tevens doet men ook nog industrieel spuitwerk en heeft Inducar de mogelijkheid om te stralen en te poedercoaten, wat een welkome aanvulling is op de specialismen die al in de groep aanwezig zijn. Verder zijn zij geografisch gezien een goede aanvulling op het netwerk in West-Nederland.”

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3315 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.