Feld Carrosserie en Stam Obdam weer samen

De carrosseriebedrijven Feld Carrosserie en Stam Obdam hebben besloten per 1 april 2021 verder te gaan als één bedrijf, onder de naam Feld Stam. Beide bedrijven zijn ooit ontstaan uit het vroegere Feld Stam Carrosserie Spierdijk en gaan nu samen verder om beter te kunnen anticiperen op de snelle veranderingen in de wereld van de carrosseriebouw.

Feld Carrosserie heeft zich in de loop der jaren naast nieuwbouw gespecialiseerd in levering, service en onderhoud van trailers in hun vestiging te Hoorn. Sinds 2019 bouwt het bedrijf zijn eigen trailers.

Stam Obdam heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in nieuwbouw van klantspecifieke laadbakken en reparaties en schadeherstel van alle soorten opbouwen op de locatie in Obdam. Ook heeft Stam Obdam zijn eigen rollover schuifkap en een reclameafdeling.

Met de fusie hebben de bedrijven nagenoeg alle specialismen op het gebied van onderhoud, schadeherstel, reparaties, nieuwbouw en spuit- en reclamewerk in de carrosseriebranche in huis.

Locaties

Op korte termijn zal er buiten de naam niets veranderen en opereert Feld Stam nog vanuit de twee bestaande vestigingen in Hoorn en bodam. De verwachting is dat eind 2021 de locatie in Obdam wordt verlaten. In Hoorn heeft Feld Stam een tweede locatie gevonden om extra ruimte te creëren die nodig is voor alle activiteiten.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 407 artikelen verschenen. Bekijk alle artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *