Eerste Bulthuis-schuifvloertrailer voor Jan Bakker

Jan Bakker Transport is de eerste klant voor de nieuwe schuifvloertrailer van Bulthuis met Kraker-opbouw, geleverd door D-Tec Trailers. “Een unieke samenwerking van twee trailermerken om op deze manier klanten in een nichemarkt te kunnen blijven bedienen”, aldus directeur Gerrit van Vlastuin van D-Tec Trailers Benelux.

“Bulthuis staat bekend als leverancier van klantspecifieke schuifvloertrailers. Onze klanten kiezen voor Bulthuis vanwege de robuustheid van het chassis en/of de combinatie met een Bulthuis-besturing. Om dit concept te behouden voor onze klantenkring was het noodzakelijk om kritisch te kijken naar de kostprijs en naar de afwerking. Met de nieuwe generatie schuifvloertrailers hebben we hierop ingespeeld: een nette en strakke opbouw volgens het Kraker-principe en de robuustheid van een Bulthuis-chassis. Een win-winsituatie voor onze klanten en bovendien een welkome aanvulling voor beide fabrikanten om op deze manier klanten in een nichemarkt te kunnen blijven bedienen.”

Eerste zeven geleverd

Over de nieuwe Bulthuis-schuifvloertrailers voor Jan Bakker Transport zegt Van Vlastuin: “Deze trailers zijn uitgevoerd naar de wensen van Jan Bakker Transport met een laadvolume van 92 kuub, een Cargofloor-schuifvloersysteem, strovoorzieningen, achterdeuren met gepolijste rvs-sluitingen en twee rvs-kisten waarvan in één een hogedruk waterspuit met haspel is gemonteerd.”


Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 571 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.