Apollo eerste montage bij trailerbouwer Schwarzmüller

Schwarzmüller, een van Europa’s middelgrote trailerfabrikanten, heeft de EnduRace RT-, EnduRace RT2- en EnduTrax MAHD-banden van Apollo Tyres geselecteerd voor eerste montage voor zijn trailers, wat de eerste OE-deal (Original Equipment) van de bandenfabrikant in de Europese trucksector markeert.

De tweejarige samenwerking begon in april, toen Apollo Tyres de eerste trailerbanden leverde aan de fabriek van Schwarzmüller in Freinberg, Oostenrijk. De door Schwarzmüller geselecteerde banden worden geproduceerd in Apollo Tyres’ Gyöngyöshalász-fabriek in Hongarije en worden geleverd in vijf maten, van 17 tot 22 inch: 385/65, 385/55, 245/70, 235/75 en 385/65.

De tweede generatie van de EnduRace RT is ontworpen voor goede prestaties in alle seizoenen is geoptimaliseerd om de nodige grip te leveren in natte en winterse omstandigheden, en is gecertificeerd voor grip in de sneeuw met een 3PMSF-markering. De grip van de band is volgens Apollo 15% beter in vergelijking met de vorige generatie.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3478 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *