bekeken: 1036 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Bulthuis Transport Event volgeboekt

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 7 mei 2018, 13:14

Leestijd: 1 minuut

Met de komst van 45 exposanten uit binnen- en buitenland is de gehele beursvloer van het Bulthuis Transport Event op 25 en 26 mei in De Fabrique in Maarssen volgeboekt.

Het is voor het eerst dat Bulthuis Truck- en Traileronderdelen een dergelijk evenement organiseert. Bezoekers kunnen een breed scala aan activiteiten verwachten, zoals primeurs, productdemonstraties, workshops en seminars. Verdeeld over zes industriële ruimtes vinden de bezoekers alles over de nieuwste technische ontwikkelingen op gebied van onderdelen, werkplaatsinrichting, gereedschappen, opleidingsinstituten en serviceconcepten.

Fabrikanten

Bekende fabrikanten uit de branche geven demonstraties op de beursvloer en workshops. Zo komt Knorr-Bremse met de primeur van Profleet Connect. Deze telematica-oplossing zal binnenkort beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. Naast de exposanten uit Nederland en België zullen er exposanten komen uit Denemarken, Duitsland, Engeland, Polen, Turkije en Zweden. Onder hen Alcoa Wheels, Airtech, Hengst, Lumag , Nissens en Trux.

Kennis

Er worden niet alleen nieuwe producten gepresenteerd. Voor de nodige kennisoverdracht worden er maar 35 workshops georganiseerd. Bezoekers kunnen zich hiervoor kosteloos aanmelden. Tijdens deze worden onderwerpen behandeld als oplossingen voor vastzittende wielen, waar je op moet letten bij de aircotechniek, wat MAN ons gaat brengen en presenteert SAF enkele handige tips en tricks. De workshops bieden tevens de mogelijkheid om vragen te stellen aan de specialisten van de fabrikanten. Randstad verzorgt een presentatie over de arbeidsmarkt binnen de transportsector en Innovam Truckwise vertelt over leren, leiderschap en samenwerking.

Toegang tot het evenement is gratis. Aanmelden kan via de speciale website Bulthuistransportevent.nl.

Tags: , ,

Volvo Cars en Volvo Trucks…Harms Truck, Trailer &…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties