bekeken: 269 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Broshuis vanaf 30 maart tijdelijk dicht

DOMEIN:

Geplaatst op: 27 maart 2020, 13:05

Leestijd: < 1 minuut

Trailerfabrikant Broshuis sluit per 30 maart tijdelijk de poorten. Aangescherpte voorschriften vanuit de ministeries en het RIVM zorgen volgens het bedrijf in toenemende mate voor problemen met de naleving op de werkvloer.

Hierdoor wordt het beheersen van de veiligheid steeds lastiger. Daarnaast zorgt de sluiting van leveranciersfabrieken voor tekorten aan cruciale onderdelen. Daarom stopt Broshuis tijdelijk zijn productie van speciaal-transportopleggers en multifunctionele containerchassis.

Onderhoud

Ceo Pieter-Bas Broshuis zegt dat veilig werken met zware componenten in combinatie met de 1,5 meter afstandsregel “simpelweg onmogelijk is. Voor ons onacceptabel.” Om te zorgen dat het wagenpark van klanten kan blijven rollen, zal de afdeling Service en Onderhoud hen blijven ondersteunen. “Het is overmacht, we denken vooral aan eenieder die getroffen wordt door het Covid-19-virus.” Het bedrijf verwacht de productie begin mei te hervatten. “Dit is uiteraard afhankelijk van hoe het virus zich verder ontwikkelt.”

Onderhoud roetfilter: juist…Arno de Heus plotseling…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties