fbpx
bekeken: 264 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Broshuis levert zijn grootste order ooit uit

DOMEIN:

Geplaatst op: 7 september 2020, 09:41

Leestijd: 2 minuten

Trailerspecialist Broshuis rond eind dit jaar de uitlevering af van de grootste order in zijn bestaan. Het gaat in totaal om 250 containerchassis voor het Duitse handels- en verhuurbedrijf NNH. 100 eenheden zijn al geleverd, de resterende 150 volgen nog voor de jaarwisseling.

Sinds begin 2019 heeft NNH 100 containerchassis van het nieuwe type MFCC HD in gebruik. Dit beviel zo goed, dat het bedrijf in maart 2019 besloot om nog eens 250 containerchassis van hetzelfde type bij Broshuis te bestellen. Over het waarom zegt Daniel Wenzel, directeur van de NuFaTec Service Group (en eigenaar van NNH): “De chassis zijn robuust, duurzaam, betrouwbaar, gemakkelijk te gebruiken en hebben een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Onze klanten zijn erg enthousiast over dit multifunctionele allround containerchassis. Daarom blijven we onze partner Broshuis trouw en dit bewezen chassis gebruiken voor het transport van containers in de verhuursector.”

Grootste order

De deal voor in totaal 250 eenheden is de grootste commerciële order van MFCC HD containerchassis voor Broshuis. “We zijn natuurlijk trots dat NNH, een van onze oudste en meest ervaren klanten, zo’n grote order heeft geplaatst“, bevestigt Andreas Mai, eigenaar van Chassis-Kontor GmbH Bremen. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop van Broshuis-chassis op de Duitse markt. “Voor Broshuis is dit een bewijs van het topconcept van het nieuwe MFCC HD containerchassis. We zijn daarom erg blij dat we met de MFCC HD een nieuw hoofdstuk konden aanvangen in de langdurige samenwerking met NNH.”

Flexibele inzet

Containertransport is volgens Broshuis een constant groeiend transportsegment in Europa. Dit gaat gepaard met een toenemende vraag naar flexibele containerchassis in de verhuursector. Nieuw aan de drie-assige onderhoudsarme chassis zijn de hoge kwaliteit en duurzaamheid, de hoge veiligheidsnorm en de gebruiksvriendelijkheid, zegt Broshuis. Het chassis herbergt ‘s werelds eerste Easy Select System, een comfortabele en veilige instelling waarbij de bestuurder slechts eenmaal uit de vrachtwagen hoeft te stappen om het chassis in de juiste positie te brengen. De standaarduitrusting van de MFCC HD met een tankpositie is uniek op het gebied van containerchassis, aldus de Nederlandse fabrikant.

Afwerking 

Nog een belangrijke reden voor de aankoopbeslissing van Wenzel en Hundertmark is dat het complete chassis is geschoopeerd. Hierdoor wordt het chassis optimaal beschermd en gaat het jarenlang mee. Factoren die meetelden waren daarnaast het ontwerp van de eerste as als liftas, de complete uitrusting met LED-verlichting, extra achteruitrijlichten, de standaard ADR-certificering en de bruikbaarheid voor het transport van verschillende soorten containers. De vraag van NNH-klanten naar vooral dit chassistype is volgens Broshuis enorm toegenomen.

Vorig jaar noteerde Broshuis een opdracht van het Pentagon voor 170 diepladers.

Traton wil Navistar nog deze…Column Tim de Jong: Verladers…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties