fbpx
bekeken: 138 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Bremmer Transportcollege koopt eerste MAN

DOMEIN:

Geplaatst op: 23 september 2020, 13:41

Leestijd: < 1 minuut

Bremmer Transportcollege uit Hazerswoude leidt al ruim dertig jaar chauffeurs op, toch kocht directeur Wout Bremmer pas onlangs de eerste MAN voor zijn bedrijf, een TGX 18.430, om precies te zijn.

Wout Bremmer: “Het is belangrijk dat de ombouw die nodig is voor dubbele bediening van het voertuig, al af fabriek wordt gerealiseerd. Dat is bij MAN het geval. We zijn er blij mee dat we nu een lestruck hebben met drie stoelen. Dat gaat bij MAN zo ver dat de instructeur/examinator ook nog de beschikking heeft over een extra display zodat hij kan zien wat de chauffeur in opleiding ziet op zijn dashboard.”

Ruimte, comfort, trekkracht

Wout Bremmer is met name te spreken over de ruimte in de cabine en het gemak waarmee de MAN gereden kan worden. “Wanneer je eenmaal MAN hebt gereden, dan wil je nooit meer anders. De combinatie van ruimte, comfort en trekkracht zijn zaken die chauffeurs belangrijk vinden. Het is extra leuk dat we al die voordelen nu ook aan onze cursisten kunnen bieden en daarbij ook nog het werk van onze instructeurs vereenvoudigen.”

Honderdste DAF voor Beekmans…Mercedes breidt uit met…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties