bekeken: 325 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Bluekens EV importeur van Streetscooter

DOMEIN: Carrosserie

Geplaatst op: 7 november 2019, 16:28

Leestijd: 1 minuut

Bluekens EV is sinds kort de officiële importeur van StreetScooter in Nederland. Bluekens heeft er een landelijk dekkend servicenetwerk met 52 onderhouds- en servicepunten voor ingericht.

“Met de aanstelling van Bluekens EV zetten we een grote stap op weg naar duurzame en emissievrije binnensteden in Nederland”, zegt CEO Jörg Sommer van StreetScooter GmbH. “De expertise van Bluekens EV op het gebied van elektrische voertuigen, de benodigde service en het uitdenken van vervoersconcepten zijn daarbij van groot belang. Samen met hen leveren wij nu al een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van de CO2-uitstoot.”

Bewezen

StreetScooter is een bewezen concept voor duurzame stadslogistiek, stelt Gert-Jan Jonker, general manager bij Bluekens EV. “Niet voor niets rijden er in Duitsland al ruim twaalfduizend van rond.” Samen zijn ze goed voor meer dan honderd miljoen gereden kilometers en een CO2-reductie van 37.000 ton. Het voertuig werd door StreetScooter samen met Deutsche Post ontwikkeld en afgestemd op de behoeften en wensen van de postbezorger.
StreetScooter Nederland biedt deze emissievrije oplossing gebruiksklaar aan voor tal van toepassingen in last-mile transport, zoals pakketbezorging, geconditioneerd transport van levensmiddelen, servicewerkzaamheden, groenvoorziening en het ophalen van afval.

E-mobility

Bluekens EV biedt naast het landelijk dekkend netwerk ook mobiele service, desnoods op locatie. Jonker: “Onze servicepartners hebben veel kennis op het gebied van E-mobility. Zij hebben geïnvesteerd in faciliteiten. Ze hebben alles bij de hand om veilig te werken met hoog- voltagesystemen en worden regelmatig bijgeschoold.”

Tags: , , ,

Krone huckepack trailers voor…Europese glasspecialisten…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties