bekeken: 168 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Bluekens bouwt aan kenniscentrum EV

DOMEIN:

Geplaatst op: 20 mei 2020, 09:39

Leestijd: < 1 minuut

Bluekens Truck en Bus opent later dit jaar in Breda een kenniscentrum op het gebied van elektrische bedrijfswagens. Het doel is om klanten te begeleiden bij alle facetten van elektrisch rijden.

Bezoekers kunnen zich laten informeren over de ins en outs van zero-emissie logistiek: welke kansen bieden elektrische voertuigen; is EV iets voor mijn bedrijf; hoe werkt het? Desgewenst kan elektrisch rijden worden ervaren tijdens een proefrit.

De vraag naar elektrische en emissievrije voertuigen groeit, licht Bluekens toe. De nieuwe aandrijfvorm vergt op diverse fronten een andere benadering dan bij een bedrijfswagen op diesel. Bovendien zijn er subsidiemogelijkheden die de investering aantrekkelijker maken. Om advies op maat te kunnen bieden, is bij Bluekens al een gecertificeerd EV Expert vast onderdeel van het bedrijfswagenteam. Later dit jaar verrijst bovendien het kenniscentrum, aan de Tinstraat tegenover de werkplaats van Bluekens.

112 bussen Keolis bij…19 Actros trucks voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties