bekeken: 682 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Blitz hefunits Gebroeders Mussche Transport

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 3 mei 2017, 13:47

Leestijd: 1 minuut

Explora heeft twee Blitz hefunits Duplex T2 afgeleverd bij Gebroeders Mussche Transport in Staphorst. De hefunits – één vast, één verrijdbaar – zijn in oktober vorig jaar verkocht aan Gebroeders Mussche Transport, door Wijlhuizen-accountmanager Wallie Endeman.

Na de uitbreiding van de werkplaats, eind 2016, had Gebroeders Mussche Transport behoefte aan een flexibele oplossing. Die behoefte vulden Wijlhuizen en Explora in: de ene hefcilinder zit aan het eind van de werkplaats vast in de vloer, de andere cilinder kan in de lengte van de werkplaats naar behoefte volautomatisch verschoven worden.

Elk voertuig kan op de gewenste werkhoogte worden gezet om eronder werkzaamheden te verrichten. Daarnaast is de werkput voorzien van een flexcover, waardoor in de vloer geen opening aanwezig is en men altijd de beschikking heeft over een vlakke werkvloer.

Synchronisatie

De Duplex T2 bestaat uit twee hefunits, met een hefslag van 1.900 mm en een capaciteit van vijftien ton. De Blitz stempelbruggen onderscheiden zich door volledige synchronisatie van de hefunits bij heffen en dalen, waardoor scheefstand van het voertuig tot het verleden behoort. Ze beschikken over het gepatenteerde Isa Duplex hydraulisch veiligheidssysteem en hebben dus geen mechanische veiligheidspallen.

De cilinders zijn hardverchroomd, wat zorgt voor minder slijtage en daardoor een langere levensduur. Bovendien zijn ze voorzien van het gepatenteerde ‘Blitz roestprotectiesysteem’. Bij elke op- en neergaande beweging van de cilinder wordt deze ondergedompeld in een oliebad. Hierdoor bestaat er geen kans op roestvorming.

Tags: , , , ,

Amsterdam breidt milieuzones…Total koopt brandstofnetwerk…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties