bekeken: 674 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Bandenequipment Martins Industries via Nederland

DOMEIN:

Geplaatst op: 28 februari 2018, 16:24

Leestijd: < 1 minuut

Martins Industries, de Canadese fabrikant van bandenservicemateriaal, breidt uit naar de Europese markt. De route loopt via het onlangs geopende verkoopkantoor in Rijen, nabij Tilburg.

Het assortiment omvat bandenapparatuur, veiligheidskooien, opslagrekken en displays. Daarbij wordt zowel de truck- als de automotive branche rechtstreeks beleverd. De distributie is ondergebracht bij een externe partij op het gebied van logistiek.

Webshop

Aangesteld als Benelux-accountmanager is Robbert Mol, die eerder werkzaam was bij Granuband Inzameling. Hij wordt ondersteund door Karin Vijverberg, die de leiding heeft over de klantenservice en marketing & sales-ervaring heeft bij bedrijven in de industriële dienstverlening. De webshop en website van Martins zullen binnenkort in het Nederlands verschijnen.

Rechtstreeks

Martins Industries distribueert en verkoopt rechtstreeks aan eindgebruikers. Het bedrijf staat onder leiding van oprichter Martin Depelteau. De productie vindt deels plaats in Canada en deels in China. “Alles op het gebied van veiligheid is ondergebracht in Canada”, zegt Karin Vijverberg. “De producten worden in eigen huis ontworpen. Zijn er wijzigingen nodig vanwege eisen op een specifieke markt, dan kunnen we snel schakelen. En doordat we rechtstreeks naar klanten verschepen kunnen we goedkoper zijn.”

Behalve in Nederland heeft Martins Industries ook distributiecentra in Canada, de VS, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Rechter verklaart TSA…Nieuwe subsidiepot opleiden…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties