bekeken: 520 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Bakker neemt Van Ginkel over

DOMEIN: Carrosserie

Geplaatst op: 10 oktober 2019, 17:31

Leestijd: 1 minuut

Bakker Bedrijfswagens heeft op 10 oktober de voormalige vestigingen van Van Ginkel Trucks in Ederveen en Utrecht overgenomen. Een significant deel van het personeel dat door het faillissement van Van Ginkel Trucks geen baan meer had, is door Bakker Bedrijfswagens in dienst genomen.

Bakker Bedrijfswagens is naast leverancier van DAF Trucks ook leverancier van Iveco Daily en Fiat Professional. Bakker Bedrijfswagens bedient met zijn uitgebreide netwerk het hele verzorgingsgebied Midden- en Oost-Nederland. Het netwerk omvat vanaf 10 oktober de locaties in Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Duiven, Ederveen, Harderwijk, Nijkerk, Scherpenzeel, Utrecht en Winterswijk.

Off road

Met de uitbreiding in Ederveen en Utrecht haalt Bakker Bedrijfswagens specialistische kennis in huis op het gebied van off road-voertuigen, waaronder Ginaf. Deze activiteiten zullen uiteraard worden doorgezet en verder uitgebreid.

Bakker Bedrijfswagens is onderdeel van het familiebedrijf Bakker Groep. De Bakker Groep heeft naast de bedrijfswagendivisie een logistieke divisie werkzaam in warehousing, distributie en transport van food in een temperatuurrange van vries tot geconditioneerd. De Bakker Groep is actief in Nederland met vestigingen in Zeewolde, Tilburg en Heerenveen. Bij Bakker Bedrijfswagens zijn na de overname 250 medewerkers in dienst.

Tags: , ,

Drie nieuwe trailers…Veertien Pacton-trailers voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties