fbpx
bekeken: 243 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Awards voor Gomes, Wensink en Baan Trucks

DOMEIN:

Geplaatst op: 13 februari 2020, 10:29

Leestijd: < 1 minuut

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rotterdam heeft Mercedes-Benz Trucks deze week de CSI-awards 2019 (Customer Satisfaction Index) uitgereikt. Dealers en vestigingen die afgelopen jaar het hoogst scoorden op allround prestaties, 24-uursservice en klanttevredenheid vielen in de prijzen.

Directies en medewerkers van de truckdealers én het management van Mercedes-Benz Trucks Nederland waren aanwezig bij de uitreiking. Ceo Eric Brok van Mercedes-Benz Trucks Nederland nam die taak op zich.

In de categorie Best Performing Dealer 2019 werd Gomes Noord-Holland tot winnaar gekroond, op de voet gevolgd door Wensink Automotive en Smeets Autogroep. In deze categorie werden de dealers beoordeeld op 21 criteria. Dealers kunnen zich met deze prijs ‘overall’ de beste noemen. Naast de eer en grote bokalen ontvingen de winnende truckdealers een ingelijste oorkonde en bloemen.

Beste Service 24h

De award voor Beste Service 24h Mercedes-Benz truckdealervestiging 2019 ging naar Wensink Automotive Apeldoorn. Rogam Bedrijfswagens Moordrecht eindigde als tweede, gevolgd door Gomes Noord-Holland Zaandam. Ook al deze dealers ontvingen bokalen en ingelijste oorkondes.

De dealerorganisatie met de hoogste klanttevredenheidsscore in sales en after sales in 2019 werd Baan Trucks. Wensink Automotive en Hogenbirk Bedrijfswagens eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats.

Fusie Hartman Expeditie en…DAF viert 250.000e Super Space…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties