fbpx
bekeken: 177 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Award van DAF voor Bakker Bedrijfswagens

DOMEIN:

Geplaatst op: 7 februari 2020, 10:23

Leestijd: < 1 minuut

Een bovengemiddeld hoog marktaandeel met DAF in het eigen rayon, innovatief en creatief aan de weg timmeren en oog voor de toekomst. Een greep uit de kwalificaties die ertoe hebben geleid dat Bakker Bedrijfswagen Groep is uitgeroepen tot DAF Dealer van het Jaar 2020.

Bakker is een van de grotere dealers met vestigingen in Midden- en Oost-Nederland. De prijs is uitgereikt tijdens de dealerbijeenkomst van DAF North West Europe (Benelux en Scandinavië).

Motivatie

“Vanzelfsprekend zijn we blij verrast maar ook trots op het binnenhalen van de titel dealer van het jaar 2020”, stelt Tom van de Mosselaar van Bakker Bedrijfswagen Groep. “We zien dit als een bevestiging van ons streven om de hoogste kwaliteit in alle opzichten te behalen. Het is een waardering voor al onze medewerkers die zich in onze Nederlandse vestigingen dagelijks inzetten om zo goed mogelijk te scoren. Deze titel is de kers op de taart en is een extra motivatie om hiermee verder te gaan in de toekomst. Al jaren scoren we goed en laten we zien dat we op een constant niveau presteren.”

Doordachte aanpak

Kenmerkend voor Bakker Bedrijfswagen Groep is de brede en strategisch goed doordachte aanpak van sales en aftersales. Michiel Kuijs, algemeen directeur DAF North West Europe: “Bakker Bedrijfswagen Groep is ambitieus en breed georiënteerd op de bedrijfswagenmarkt met de eigen used truck-activiteiten, GINAF-producten en vele werkplaatsspecialisaties.”

Ook de organisatie is bij Bakker Bedrijfswagen Groep prima voor elkaar. Kuijs: “Een goede club mensen op zowel commercieel als technisch vlak. Nieuw technisch personeel wordt actief geworven en opgeleid in een eigen Academy. Er wordt veel geïnvesteerd in medewerkers en opleiding en het is een bedrijf met een hoge medewerkerstevredenheid. En dat zie je terug in de resultaten. Een dealer om trots op te zijn.”

DAF houdt stand in krimpende…Zes maanden voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties