fbpx
bekeken: 366 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Apollo Vredestein breidt pechhulp uit naar Europa

DOMEIN:

Geplaatst op: 16 juni 2020, 09:46

Leestijd: < 1 minuut

Apollo Vredestein Nederland breidt zijn dienstenpakket uit met een pechhulpservice voor truck- en busbanden in heel Europa, de Apollo Breakdown Service Europa.

De Apollo Breakdown Service Europa is een aanvullende service op de pechhulp die Apollo Vredestein biedt in de Benelux. De Europese pechhulp is 24/7 bereikbaar via een speciaal daarvoor bestemd telefoonnummer. De meldingen komen binnen bij een callcenter, waar specialisten zorgen voor een snelle en adequate pechhulp, waar dan ook in Europa. De transporteur of busondernemer krijgt een marktconforme factuur voor de hulpverlening. In specifieke gevallen kan ook een beroep worden gedaan op andere reparaties dan op truckbanden.

Heisterkamp

Apollo Vredestein heeft de uitbreiding van zijn pechhulp ondergebracht bij Heisterkamp Breakdown Service in Oldenzaal, een gespecialiseerde organisatie die in Europa samenwerkt met meer dan 20.000 bandenspecialisten en werkplaatsen. De samenwerking tussen Apollo Vredestein en Heisterkamp is recentelijk ondertekend door Paul Eidhof, directeur Benelux Apollo Vredestein en Gerrit Prins, algemeen directeur van de serviceafdeling van Heisterkamp.

Samenwerking AB Texel en…Aldi bestelt 43 Volvo-trucks
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties