Wijlhuizen Bosch-partner

Zo’n drie jaar geleden nam Bosch het besluit om steviger te gaan inzetten op de truckbusiness, vertelt Olivier Lannoy, salesmanager Bosch Benelux. “We mikken daarbij vooral op truckonderdelen en het beproefde diagnoseapparaat KTS Truck. Door de samenwerking met Wijlhuizen, de marktleider op het gebied van truckonderdelen en werkplaatsuitrusting voor trucks, breiden we onze markt meteen een heel stuk uit.”

Ook voor Wijlhuizen biedt de samenwerking voordelen. Jim Bronkhorst, directeur van Wijlhuizen licht toe: “Twintig jaar geleden kon iedereen in de 12 Volt-sector zonder Bosch. Tegenwoordig is Bosch onmisbaar in de 12 Volt-sector. Nu Bosch zich ook op de 24 Volt-sector gaat richten, willen wij er bij zijn om samen met Bosch diezelfde status te verwerven in de 24 Volt-sector.”

De samenwerking tussen Bosch en Wijlhuizen gaat officieel van start tijdens de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem van 1 tot en met 3 september 2015.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 338 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *