Wierda MAN-dealer van het jaar

Elk jaar worden drie MAN-dealers van Nederland onderscheiden voor hun prestaties. Naast de overall-onderscheiding zijn er prijzen voor verkoop en service. Wierda Bedrijfswagens mag nu een jaar lang de eervolle titel ‘MAN-dealer van het Jaar’ voeren.

Wierda Bedrijfswagens heeft de titel MAN-dealer van het Jaar te danken aan zeer goede verkoopresultaten, zowel bij sales als bij aftersales en aan hoge scores voor klanttevredenheid en -loyaliteit. Wierda heeft veel vertrouwen in de toekomst met MAN. Dat komt onder meer tot uiting in de bouw van een nieuw bedrijfspand op een strategische locatie langs de A7 bij Heerenveen. De opening van deze nieuwe vestiging staat gepland voor medio 2016.

Zusterbedrijf Wierda Voertuig Techniek (WVT) is gespecialiseerd in het bouwen van wide spread tandems, as-bijplaatsingen, het verlengen van chassis’ en het realiseren van andere specifieke ombouwwensen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met importeur MAN Truck en Bus en de Nederlandse MAN-organisatie.

Sales- en Aftersales-dealer van het Jaar

Sommerauer Trucks, gevestigd in Westerbroek, dankt de titel ‘Sales-dealer van het Jaar’ aan stabiele groei. Sommeraur presteert de laatste jaren uitstekend. In 2015 behaalde het zelfs een marktaandeel binnen de regio van maar liefst 27 procent.

‘Service-dealer van het Jaar’ Thieu van Dorst met vestigingen in Breda, Goes en Roosendaal, heeft in 2015 ook uitstekende prestaties geleverd: het bedrijf valt op door de hoge mate klanttevredenheid en een flinke groei in omzet onderdelen en accessoires. Verder dankt Thieu van Dorst zijn prijs aan de investeringen in training en opleiding van de medewerkers.

Best Dealer Award voor Wierda Bedrijfswagens

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 367 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *