Wemmers opent filiaal in Hamburg

Deze nieuwe stap is een logische fase in de groei die Wemmers doormaakt. Paul van den Nieuwenhuizen, directeur Wemmers, licht toe: “Alhoewel de markt uitdagend blijft groeit Wemmers nog altijd, in wagenpark en omzet. Onze klanten, grote levensmiddelenproducenten in Scandinavië, Duitsland en Polen willen tanktransport van de hoogste kwaliteit. In onze dienstverlening leveren wij graag maatwerk en blijven we dichtbij de klant.”

Eén van de klanten die deze nieuwe ontwikkeling toejuicht is Glaconchemie GmbH, specialist in hernieuwbare energie glycerine en Green Chemistry, gevestigd in Merseburg (D). Thomas Göthel, in- & verkoopmanager Glaconchemie: “Wemmers staat bij ons bekend als een partner die altijd meedenkt, met goed personeel en kwaliteit van aanpak. Ze zijn open, reageren snel en bieden de service die wij nodig hebben voor een goede prijs. Wij zijn blij dat ze zich in Duitsland hebben gevestigd. Dit maakt de samenwerking alleen maar beter en hechter.”

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *