Wedstrijd Hiab beste kraangebruiker Nederland

Aan dat door Hiab georganiseerde evenement, tijdens de IAA in Hannover (24 en 25 september), doen zestien landen mee, De winnaar ontvangt een cheque ter waarde van 25.000 euro. Op de stand van Transport Compleet in Hardenberg werft de leverancier van laad- en lossystemen voor het wegtransport deze week kandidaten.

Hiab verzorgde de verkiezing ook vorig jaar en spreekt van “de ultieme test van precisie, nauwkeurigheid en stalen zenuwen.” Aanmelden is mogelijk via www.hiab.nl of www.worldcranechampionship.com. Ook kunnen kandidaten daar het parcours alvast verkennen.

 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Maarten Molenaar † has 365 posts and counting. See all posts by Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *