Wabco lanceert budgetmerk Provia

Provia dekt de wereldwijd meest gebruikte luchtschijfremmen (ADB) voor de belangrijkste truck-, bus- en trailerplatforms. Provia-remblokken worden geleverd in meer dan twintig verschillende sets en bieden daardoor vervangingsalternatieven voor meer dan 300 referenties van een groot aantal merken van commerciële voertuigen.

De koppelhandjes zijn ontwikkeld volgens de norm ISO 1728 en bieden een effectieve bescherming tegen verontreiniging, zoals stof, vuil of vocht, van de pneumatische verbinding van het remsysteem tussen trucks en trailers door het gebruik en de weersomstandigheden.

Provia biedt vijf verschillende relaiskleppen voor commerciële voertuigplatforms van meer dan twintig fabrikanten van over de heel wereld.

De spiraal- en rechte slangen met vijf lagen voldoen aan de strenge eisen van de ISO-normen 7628 en 7375 en beschermen de spiraal tegen ruige omgevingsfactoren. De zes innovatief ontworpen slangen bieden volgens Provia dezelfde functionaliteit als zo’n vijftig andere spiraal- en rechte slangen die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn.

Tegen het einde van 2017 zal Provia naar verwachting alternatieve budgetonderdelen bevatten voor meer dan 25 extra productcategorieën voor commerciële voertuigen over de hele wereld, waaronder luchtdrogers, en drukbegrenzingskleppen.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 367 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *