Vos Oss komt in handen directie

Vos Logistics heeft de afgelopen jaren flink moeten reorganiseren. Daarbij is het gelukt om weer gezond te worden en op een aanvaardbaar rendement een vloot van circa 1200 trucks aan het werk te houden.

De nieuwe aandeelhouders zijn volgens het bedrijf ‘bereid te investeren in een meerjarenstrategie van verduurzaming, gecontroleerde groei en uiteraard kostenoptimalisatie.’ Daarnaast wordt de onderneming financieel gezonder, is de verwachting.

Scheybeeck

De investering in Vos Logistics sluit volgens de mededeling goed aan bij de langetermijnvisie, het ondernemerschap en de ervaring van Scheybeeck in transport en logistiek. Vos Logistics is nu voor tachtig procent in handen van de financierende banken.

De voorgenomen transactie moet nog worden goedgekeurd door de ACM en de ondernemingsraad is om advies gevraagd. De transactie zal naar verwachting binnen een aantal weken worden afgerond.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3490 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *