Vijf Renault T voor Beurskens

Directeur Jack Beurskens: “We rijden nu al enkele maanden met de nieuwe T-serie en daar zijn we erg tevreden over. De afwerking van de trucks is van hoog niveau en de voertuigen hebben een laag eigengewicht. Ook het brandstofverbruik is bijzonder laag. Dit draagt bij aan een positieve total cost of ownership. Ik kan eigenlijk wel stellen dat het de beste auto’s uit onze vloot zijn.”

Hij vervolgt: “Wij rijden al langer met Renault-trucks en waren altijd al tevreden over de service. Na de integratie met de Volvo Group is niet alleen het dealernetwerk vergroot, waar wij van profiteren, maar is ook het serviceniveau gelijk gebleven of zelfs alleen maar toegenomen. Wij zijn daar heel erg over te spreken.”

In de jaren tachtig startte Jack Beurskens onder de naam Beurskens Snelvracht een expressdienst. Later richtte het bedrijf zich steeds meer op het stukgoedvervoer door de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Italië. De naam Snelvracht werd gewijzigd in Allround Cargo, maar expresswerk bleef een belangrijke pijler van het bedrijf.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3485 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *