Vijf Krone Profiliner trailers voor D.J. Middelkoop

Recent leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een serie van vijf stuks Krone Profiliner af aan D.J. Middelkoop in Nieuw Vennep. De opleggers zijn voorzien van de nieuwe huisstijl die D.J. Middelkoop sinds 2020 voert.

In de werkplaats van Wezenberg zijn de opleggers volledig aangepast aan de wensen van de klant. Tevens werd er een Dhollandia laadklep gemonteerd met een hefcapaciteit van 2.000 kg.

D. J. Middelkoop is sinds 1932 logistiek partner voor expediteurs rond Schiphol op het gebied van lucht- en zeevracht. Het is een familiebedrijf met hoogwaardige diensten voor transport, afhandeling en opslag van luchtvracht, medicijnen en hoogwaardige goederen. Na een gestage groei beschikt het bedrijf sinds 2002 aan de Lireweg in Nieuw Vennep over 8.000m² opslag- en 1.800m² kantoorruimte. Sinds 2020 faciliteren ze binnen de bestaande ruimte opslag en afhandeling van Pharma in drie verschillende temperatuurzones.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3347 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.