Veel primeurs tijdens open huis Autec-VLT

Autec-VLT presenteert de nieuwe 128 pagina’s tellende catalogus met een zeer compleet overzicht van het productprogramma, ideeën voor werkplaatsindelingen, informatie over de unieke onderhoudscontracten met garantieverlenging en APK teststraten. De catalogus wordt ook wel ideeënboek genoemd, omdat Autec-VLT ervan overtuigd is dat een eerlijk advies tijdens het verkoopproces uitermate belangrijk is.

De groeiende vraag uit de markt voor hefbruggen met langere rijbanen, geschikt voor lange uitvoeringen van bestelwagens, heeft ertoe geleid dat Autec-VLT een nieuw model vierkoloms hefbrug aan zijn productgamma heeft toegevoegd.

De Autec ALR5048 4-koloms hefbrug beschikt nu over rijbanen met een lengte van 5,7 meter voor alle uitvoeringen. Dat betekend dat niet alleen de versie met vlakke rijbanen, maar ook de versie geschikt voor uitlijnen en de versie met wielvrij hefsysteem met deze lange rijbanen zijn uitgevoerd. Dankzij de lange rijbanen is deze 5,0 tons hefbrug flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld verlengde bestelwagens.

Mobiele hefkolommen nu met 5500 kg hefvermogen

Dankzij stabiele draadloze verbinding, industriële accu’s en verstelbaar vorkenbord zijn de mobiele hefkolommen van Autec-VLT zeer flexibel in te zetten. De mobiele hefkolommen zijn te gebruiken in sets van 4, 6 en 8 en zijn daarnaast bedienbaar per stuk en in een groep van 2. De toegepaste industriële accu’s worden opgeladen met de standaard aanwezige 230V acculader op iedere kolom.

Omdat iedere kolom gelijk is, zijn de sets eenvoudig uit te breiden en kolommen uit te wisselen. Op iedere kolom is de accustatus en hefhoogte te zien. Autec-VLT heeft recent de eerste vijf sets mobiele hefkolommen met het nieuwe hefvermogen van 5500 kg per kolom uitgeleverd. De hefkolommen zijn ook beschikbaar met hefvermogens van 7500 kg en 8500 kg per kolom.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 339 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *