Van Klei start met Kumho truckbanden

Deze ontwikkeling past volgens Van Klei in het streven naar een hoge dekkingsgraad en vanwege de vraag vanuit de markt naar snelle leveringen. Van Klei Friesland is als depot een verlengstuk van de hoofdvestiging in Zoeterwoude.

Afgelopen weken is er hard gewerkt om de voorraad van de importlijnen van Van Klei Banden Import te optimaliseren in het depot in Heerenveen. Zowel de voorraad Kumho truckbanden als de voorraad Kumho, Lassa en Zeta personenwagenbanden is aangevuld om de markt nog beter en sneller te kunnen bedienen. Ook de voorraad lichtmetalenwielen van de huismerken OZ Racing, MSW Wheels en Sparco Wheels is vanuit Heerenveen nu nog beter verkrijgbaar voor dagleveringen in de provincie Friesland.

Met de drie routes die dagelijks vanuit Heerenveen worden verzorgd is het depot een perfect verlengstuk van Van Klei Banden Import. Tevens wordt er in Heerenveen gewerkt met de 1-uursservice.

Naast de uitbreidingen van de voorraden is Van Klei Friesland ook overgegaan op een nieuwe webshop. De webshop is volledig vernieuwd naar de huisstijl van Van Klei.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 367 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *