Van Geffen breidt vloot uit

Gekozen werd voor de hoge cabine en voor de elf liter 400 pk motor. Opvallend is dat Van Geffen de wielen van de trucks ook in de bedrijfskleuren spuit.

De DAF’s gaan nieuwe koeltrailers trekken die zijn gebouwd bij Heiwo en die uit verschillende compartimenten bestaan. De laadruimten worden op temperatuur gehouden door Thermo King SLXe-300 Spectrum Whisper Pro koelmachines.

Met deze machines kunnen de diverse compartimenten op verschillende temperaturen worden gehandhaafd. Daardoor worden de trailers van Van Geffen een stuk efficiënter: deelladingen kunnen toch op de door de klant gewenste temperatuur worden aangeleverd. De trailers worden intussen wel maximaal uitgenut.

Een ander pluspunt van de nieuwe trailers is dat ze aan de PIEK-norm voldoen. Daardoor kan er ook mee gewerkt worden in de vroege ochtend of in de late avond, in stadscentra.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3481 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *