Valx kiest voor netwerk van distributeurs

De nieuwe eigenaar wil meer via distributiekanalen werken, wat er natuurlijk wel toe leidt dat Valx een van de vele ‘lijnen’ bij de betreffende distributeurs dreigt te worden. In dit beleid heeft Fuwa-K-Hitch een aantal nieuwe distributeurs aangesteld, die tot een betere vertegenwoordiging van Valx assen in Europa moet leiden. Hier moet nog bij opgemerkt worden dat Fuwa-K-Hitch in Europa niet vertegenwoordigd is, terwijl moederbedrijf Fuwa de grootste assenproducent voor trucks en trailers ter wereld is.

Schulz Iberica is sinds 1 mei de vertegenwoordiger van Valx in Spanje, Portugal en Frankrijk. Granning Axle and Suspension Solutions vertegenwoordigt Valx in Ierland, Engeland, Polen, en Scandinavië.  Arco Techno Parts vertegenwoordigt Valx in Rusland. Intermobil in Turkije, dit bedrijf representeerde Valx al bijna vanaf het begin en werkt ook samen met Weweler, VDL, Wabco, Hella en VDO.  Rudolf Brunner vertegenwoordigt Valx in een aantal Oost Europese landen.

In Nederland is Valx verkrijgbaar en te servicen bij bedrijven van Toscon en European Trailer Care.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3485 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *