Used Vans bij Rosier Van den Bosch

De wisselende voorraad jong gebruikte bestelwagens is in de showroom van de Utrechtse vestiging te bekijken. De voorraad bestaat uit kleine en grote bestelwagens die passen bij de vervoerswensen van diverse branches. De voertuigen zijn aantrekkelijk geprijsd, hebben een maximale leeftijd van twee jaar en vallen nog onder de fabrieksgarantie bij aankoop. Mocht een specifieke uitvoering niet op voorraad zijn dan gaat het bedrijf voor de klant op zoek.

De werkplaats bevat zes doorrijstraten van elk dertig meter lang en grenst aan de eigen spuiterij die naast een spuitcabine is uitgerust met een straalcabine. Op het terrein zijn ook Truckwash Utrecht en Servicestation Van Dijkhuizen te vinden. Behalve in Utrecht, is Rosier Van den Bosch ook gevestigd als dealer van MAN trucks en Volkswagen Bedrijfswagens in Schelluinen en in Tiel.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3481 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *