Twee Schouten-vestigingen in Koops Furness-regio

In het voormalige gebied van Koops Furness Trucks zal Schouten vestigingen starten in Nijmegen en Doetinchem. Er zal voor deze nieuwe Schouten-vestigingen voormalig personeel van Koops Furness worden aangetrokken. De Schouten-vestiging in Nijmegen zal per 6 oktober 2014 volledig operationeel en geopend zijn. Vestiging Doetinchem gaat een week later open, op 13 oktober.

De genoemde vestigingen zullen het aftersalescontract van Iveco en Fiat Professional krijgen. De kwaliteit van service voor deze merken zal hierdoor in het oosten van Nederland worden gewaarborgd. Daarnaast zullen universele aftersalesactiviteiten worden uitgevoerd. Het openen van de vestigingen past volledig in het streven van Schouten om maximaal 50 kilometer tussen twee servicepunten te hebben. De twee nieuwe locaties zullen naast de aftersales activiteiten ook verkoopdealer worden van het merk Iveco en vanuit vestiging Nijmegen zal daarnaast het merk Fiat Professional worden vertegenwoordigd.

Utrecht-West

De huidige vestigingen van de Schouten Groep en haar klanten zullen geen nadelige gevolgen ondervinden van de ontwikkelingen in het Oosten. De Schouten-vestiging in Utrecht zal per direct verantwoordelijk zijn voor alle sales- en aftersalesactiviteiten van Fiat Professional in de regio Utrecht-West (voorheen Cosmo Trucks).

Schouten is specialist in zwaar transport-trekkers met aardgas als brandstof. Rolande LNG, onderdeel van de Schouten Groep, introduceert de brandstof LNG (vloeibaar aardgas) en Bio-LNG (vloeibaar biogas) in de Nederlandse transportsector. De start van de nieuwe Schouten vestigingen sluit aan bij de uitbreiding die Rolande LNG heeft: zeven nieuwe LNG-tankstations operationeel voor eind 2015.

>> Lees hier een uitgebreid achtergrondverhaal over Rolande LNG in Aftersales Truck

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *