Twaalf MAN’s TGX voor Euser

De Euser-vloot bestaat voor een deel uit bakwagens voor de fijnmazige distributie en voor ruim tweederde uit trekker-oplegger combinaties. “Bij de bakwagens was MAN al goed vertegenwoordigd met de TGL- en TGM-modellen. Nu zijn daar de TGX-trekkers aan toegevoegd waardoor het merk MAN in alle segmenten vertegenwoordigd is.” Aan het woord is Bas Euser die samen met zijn nicht Lisette Euser de directie vormt van het familiebedrijf.

Naast de ervaringen met het merk MAN was de vestiging van Van Leeuwen Truckservice in Ridderkerk een belangrijk argument voor de investering in MAN-trucks. “Wij werken met volledige operationele leasecontracten en met servicecontracten op basis van MAN Telematics. Dat, in combinatie met deze nieuwe vestiging op amper een kilometer afstand, zorgt ervoor dat wij weer voor MAN hebben gekozen.”

MAN Telematics

Met MAN Telematics door Van Leeuwen Truckservice is de dealer in staat om onderhoud en reparatie in overleg met de planning optimaal te organiseren. Doordat de MAN-dealer proactief kan meekijken naar de technische staat van het wagenpark is de bedrijfszekerheid optimaal.

Het voorkomen van ongeplande stilstand is in de distributie van levensmiddelen of medicijnen van levensbelang. “Wij zien de samenwerking met Van Leeuwen Truckservice dan ook als een partnership. Zij denken optimaal mee en ze begrijpen onze business. Onze trucks komen niet iedere avond naar Barendrecht maar dankzij MAN Telematics houden we toch zicht op de technische staat van de vloot”, aldus Bas Euser.

Door een aantal overnames omvat de vloot van Euser verschillende merken. “We werken aan een nieuwe standaardisatie van de vloot en belangrijk daarbij is dat er bij onze standplaatsen goede dealers zijn gevestigd. De vestigingen van Van Leeuwen Truckservice in Maasdijk, Waddinxveen en hier in Ridderkerk zijn wat ons betreft bijzonder strategisch gelegen”, aldus Lisette Euser.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3486 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *