TVM wil veiliger transport

Na 28 succesvolle jaren als sportsponsor is er nu dus gekozen voor een andere route. Volgens bestuursvoorzitter Arjan Bos is dat niet het einde van TVM als sportsponsor. Het doel is dat vervoerders die bij TVM verzekerd zijn, tot de veiligste van Europa gaan behoren.

Samen met kenniscentra, politiek, maar vooral ook de zakelijke relaties wil TVM verzekeren van veiligheid een speerpunt maken. TVM deed al veel op dit gebied. Zo organiseert de grootste gespecialiseerde transportverzekeraar van de Benelux al bijna vijftig jaar ‘Ridders van de Weg’. Ook houdt TVM zich al jarenlang actief bezig met preventieprogramma’s bij de verschillende vervoerders. Deze bestaande activiteiten zullen worden opgenomen in het nieuwe TVM veiligheidsplan.

In overleg

De komende maanden worden gebruikt om het plan met alle verschillende partijen en externe partners verder uit te werken. Tijdens de ‘Ridders van de Weg’-bijeenkomst op 27 september worden concrete plannen gepresenteerd.

Bestuursvoorzitter Arjan Bos legt uit: “In hoofdlijnen gaan we samen met onze vervoerders initiatieven ontwikkelen om kruispunten en wegen veiliger te maken. Om de vrachtwagens veiliger te maken en om daar zowel bij de chauffeurs als ook bij de jeugd bewustwording over te creëren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *