TVM in verweer tegen situatie Calais

“Bij TVM verzekeringen worden wij dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van de enorme problemen met politieke vluchtelingen in Calais en de gevolgen van de wegblokkades door Franse boeren. Wat ons betreft vraagt deze noodsituatie om stevige maatregelen. Daarom heeft TVM samen met TLN de publiciteit en de politiek gezocht om aandacht te vragen voor de crisissituaties in Calais en op Franse snelwegen waar boeren demonstreren.”

‘Zo soepel mogelijk opstellen’

“Er komen berichten bij ons binnen over vernielingen en schade aan vrachtwagens en lading. Zeker bederfelijke waar loopt veel risico bij lange stilstand. Wij zullen ons bij claims zo soepel mogelijk opstellen en samen met u bij problemen naar een redelijke oplossing zoeken”, aldus TVM in een extra rondgestuurde nieuwsbrief.

TVM zegt met name met werkgeversorganisatie TLN te overleggen over maatregelen en voorstellen daartoe naar met name de Franse overheid. TVM stelt dat de wijze waarop er door politie en protesterenden in Frankrijk met TVM-klanten wordt omgegaan, ‘onacceptabel’ is.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3495 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *