TVM en Route 42 maken transport veiliger

Bestuursvoorzitter Arjan Bos van TVM verzekeringen: “Op weg naar nul verkeersdoden in transport over weg en water in 2020 willen we nu gaan inzetten op slimme technieken die niet alleen ongevallen voorkomen, maar ook voor de ondernemers besparingen opleveren door bijvoorbeeld beperken van brandstofgebruik.”

De techniek van Route 42 is al getest in de Dakar Rally en kan worden toegepast om bijvoorbeeld ongevallen te voorkomen als gevolg van klapbanden, te hoge snelheid of chauffeurs die afgeleid zijn door het gebruik van mobiele telefoons. Uiteindelijk werken TVM en Route 42 naar een platform waarop oplossingen van Route 42 worden aangeboden, die leden van TVM en TVM zelf helpen in het veiliger en efficiënter werken.

Max den Dopper, medeoprichter Route 42: “Wij zijn enorm trots dat TVM ons geselecteerd heeft als partner. Niet alleen biedt de samenwerking ons een kans als startup om ons verder te ontwikkelen, maar ook direct de mogelijkheid om onze technologie in te zetten voor een prachtig maatschappelijk doel als het verbeteren van de veiligheid van transport op weg en water.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *