TTS Quality Logistics lanceert TransUrgent

De unieke belofte: de klant betaald het transport alleen “one-way” zal zorgen voor een ommekeer in de koerierswereld. Een besparing tot maar liefst 40% op de koerierskosten is realiseerbaar!

“Steeds vaker kregen we klantvragen voor spoedtransport door Europa. Vaak ging het om een nalevering dat onder grote tijdsdruk naar de eindbestemming gereden moest worden.” Aldus Peter Waanders, Transport Manager bij TransUrgent. “De afgelopen jaren kwam dit zo vaak voor dat we een goed netwerk hebben opgebouwd door Europa met snelkoeriers”. Om ook bij nieuwe klanten deze sneltransport dienst extra bekendheid te geven is besloten om het in een nieuwe business unit vorm te gaan geven. TransUrgent.com is hiervan het resultaat.

“Omdat er bij spoedtransport altijd onder grote tijdsdruk gewerkt wordt, geven wij de garantie dat we binnen een half uur een op maat gemaakte offerte afgeven. Het maakt hierbij niet uit of we iets in Nederland moeten laden, in Polen of in Frankrijk. Tot 10 Europallets of 1500 Kilogram gewicht hebben we overal in Europa onze sneltransporters in de startblokken staan.” Aldus Waanders. “Binnen enkele uren na akkoord op onze offerte worden de goederen al geladen en gaan ze in sneltreinvaart naar de eindbestemming.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *